gethumb.php

Ce poziţie trebuie să încerci în iunie, în funcţie de zodie

Astrele decid care este cea mai recomandată poziţie sexuală pentru tine. Ascultă şi vezi ce poziţie trebuie să încerci în iunie, în funcţie de zodie.

Berbec

Berbecii iubesc acţiunea intensă, fierbinte, lipicioasă şi directă. Prin urmare, astrele recomandă pentru luna iunie poziţia "faţă în faţă". Bărbatul stă în fund pe o canapea sau pe marginea patului, cu spatele sprijinit. Femeia stă deasupra, în genunchi, cu mâinile în jurul gâtului bărbatului. O poziţie sexuală hot pentru un început de vară înflăcărat.

Taur

Taurii trebuie să încerce poziţia "linguriţa întoarsă" în luna iunie, pentru mai multă pasiune.Întinde-te pe pat şi lasăl să se întindă lângă tine. Ridică piciorul de deasupra şi strecoară piciorul lui între ale tale. Lasă-l să te pătrundă încet şi chiar răsuceşte-te, dar cu grijă, să nu-ţi laşi greutatea toată peste piciorul lui.

Gemeni

Nativii din gemeni trebuie să încerce "69 ca aperitiv" în vara asta. Stimulaţi-vă oral reciproc, până aproape de final, apoi răsuceşte-te astfel încât să te poată pătrunde în timp ce tu ridici picioarele. Va fi o noapte de vară greu de uitat.

Rac

Romanticii raci trebuie să încerce poziţia "fluturelui focos" în luna iunie. Întinde-te pe marginea patului şi lasă picioarele în jos în afară. El va sta în genunchi sau în picioare în faţa patului şi te pătrunde ridicând uşor spatele tău în timp ce o face. Odihneşte-ţi picioarele pe umerii lui şi vei atinge orgasmul mai repede ca niciodată.

 

Leu

Leii sunt curajoşi şi dezinhibaţi în iunie, aşa că trebuie să încerce poziţia "vizionarul". Întinde-te pe o suprafaţă mai înaltă (blatul de bucătărie) şi oferă-i o privelişte ameţitoare spre corpul tău complet expus. Îi va fi uşor să te penetreze şi tot exhibiţionismul te va excita la culme.

Fecioară

Fecioarele sunt clasice vara asta, astfel că poziţia ideală este "femeia deasupra". Vei avea puterea să controlezi mişcările şi viteza, vei vedea toate expresiile încântate pe care le are şi te vei simţi puternică şi extaziată.

Balanţă

Balanţele se simt jucăuşe în iunie, astfel că vor încerca "urcarea lină", o poziţie foarte bună pentru femeile fără inhibiţii. Pune o pernă sub fund şi ridică-ţi picioarele cât mai mult spre umeri. Punctul tău G va fi recunoscător şi nici nu vei fi prea obosită de la atâta acţiune.

Scorpion

Scorpionii simt un influx de pasiune în iunie, aşa că vor încerca poziţia "leagănul spre extaz". Întinde-te pe spate şi lasă-l pe partenerul tău să se aşeze peste tine. Împinge-ţi pelvisul spre el şi el va opune doar jumătate de rezistenţă. Succesul poziţiei se bazează pe faptul că mişcarea de bază seamănă mai mult cu un legănat, decât cu un sus-jos clasic.

Săgetător

Săgetătorii trebuie să încerce poziţia "foarfeca" în luna iunie, până nu vin căldurile mari. Tu te întinzi şi partenerul tău vine în faţa ta în genunchi. Se ţine de gleznele tale şi te pătrunde foarte adânc, datorită unghiului. Puteţi chiar să vă răsuciţi parţial, pentru a atinge zone nebănuite ale plăcerii.

Capricorn

Capricornii merită o poziţie intensă şi care îi umple de putere, aşa că astrele recomandă clasicul "misionar". Lasă-l să facă ce vrea cu tine, să te ţină de coapse în timp ce te păstrunde, să te muşte de ureche, să se joace cu sânii tăi. Niciunul nu o să regretaţi acest joc al predării şi supunerii.

Vărsător

Dacă eşti flexibilă, trebuie să încerci "toboganul inversat" vara asta. Stai cu faţa la el, întinde-te ca într-un el de pod de sus, susţinndu-te în mâini. Pune-ţi picioarele pe umerii lui, oferindu-i o priveşişte de nerefuzat şi oferindu-ţi un cunilingus de vis.

Peşti

Peştii trebuie să încerce "vulturul" în iunie. Stai pe nişte trepte sau pe o suprafaţă înaltă, cu picioarele depărtate. El va veni în faţa ta de jos şi te va pătrunde din faţă. Va părea că eşti cu spatele la perete, doar că nu ai în spate niciun perete care să te susţină şi astffel vei zbura spre culmile plăcerii. Dacă te poate susţine, încolăceşte-te în jurul lui şi rămâneţi suspendaţi în extaz.