fata  bs (1)

Cateva miscari indecente, pe care trebuie sa le incerci

 

Cateva miscari indecente, pe care trebuie sa le incerci

 

În Statele Unite, un roman erotic a facut valuri - "Fifty Shades of Grey" - ajungând la scurt timp de la lansare una dintre cele mai discutate carti. Iata câteva idei preluate din roman, atât de fierbinti ca trebuie încercate:

Joc de rol
Compuneti un scenariu obraznic în care va spuneti unul altuia "domnule/doamna" - sau oricum vreti - iar de fiecare data când unul uita de apelativ, sa primeasca o mica bataita la fund.

Leaga-l la ochi
Apoi condu-l prin casa într-un loc unde nu ati mai facut sex. Este mai incitant pentru el ca nu vede ce se întâmpla si mai ales unde.

Pe scaun
Aseaza-l pe un scaun si apoi dezbraca-te senzual în fata lui. Dupa ce-ti dai si chilotii jos, leaga-i mâinile cu ei, apoi danseaza în poala lui, dar nu-l lasa sa te atinga.

Decupeaza si rupe
Alege cea mai sexy pereche de chiloti pe care o ai si decupeaza în zona clitorisului. Când el va ajunge cu degetele acolo si simte ca ai decupat lenjeria intima, spune-i sa-ti rupa chilotii de tot.

Masturbeaza-te
Masturbeaza-te în fata lui, dar lasa-l pe el sa-ti spuna ce sa faci si cum.

Sex oral
În timp ce se uita la televizor sau sta în fata computerului, aseaza-te în genunchi în fata lui si fa-i sex oral, fara sa sufli o vorba.